|
snecz
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 22, 2007, 11:21:11 » |
|
Oby tylko pogoda dopisa艂a a b臋dzie fajnie  Czyli wiemy ju偶 gdzie startujemy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anka_es
|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 23, 2007, 12:23:58 » |
|
a propos - ten budynek przy kt贸rym si臋 spotkamy - r贸wnoleg艂y do Szwole偶er贸w, z czerwonej ceg艂y, z du偶ymi oknami - czy on aby nie jest zabytkowy? co tam si臋 mie艣ci艂o?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zmisiek
|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 23, 2007, 12:55:40 » |
|
Koszary. Reszta podczas wycieczki ..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WERTTREW
|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 26, 2007, 09:16:03 » |
|
czy on aby nie jest zabytkowy?
My si臋 "byle gdzie" nie spotykamy! 
|
|
|
|
|
|
POZDRAWIAM SERDECZNIE - WERTTREW --------------------------------------- Tajemnice Wa-wy&Mazowsza, czyli Stroroom WERTTREW'a: http://www.werttrew.fora.pl/
|
|
|
|
ja_ponka
|
 |
« Odpowiedz #19 : Luty 26, 2007, 10:36:38 » |
|
Tak, tak. 24 marca bardziej mi pasuje. W sumie to jestem bardzo ciekawa tej wycieczki wi臋c im wcze艣niej tym lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja_ponka
|
 |
« Odpowiedz #20 : Luty 26, 2007, 10:42:23 » |
|
Tak, tak. 24 marca bardziej mi pasuje. W sumie to jestem bardzo ciekawa tej wycieczki wi臋c im wcze艣niej tym lepiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WERTTREW
|
 |
« Odpowiedz #21 : Luty 27, 2007, 10:33:15 » |
|
Fajnie i ciekawie, ale mo偶e admin oddzieli cz臋艣膰 dyskusji dot. "nazewnictwa" od w膮tku traktuj膮cego o naszym spotkaniu marcowym? Tak chyba b臋dzie lepiej dla obu temat贸w. 
|
|
|
|
|
|
POZDRAWIAM SERDECZNIE - WERTTREW --------------------------------------- Tajemnice Wa-wy&Mazowsza, czyli Stroroom WERTTREW'a: http://www.werttrew.fora.pl/
|
|
|
|
zmisiek
|
 |
« Odpowiedz #22 : Luty 27, 2007, 04:01:19 » |
|
Niech b臋dzie wi臋c mo偶e "most Xi臋cia Pepi"  Spotka艂em te偶 nazw臋 Powi艣le Soleckie, ale tak dla zasady ja zawsz臋 m贸wi臋 Solec, bo w zasadzie w艂a艣nie tu mieszkam:) Mam jeszcze pytanie. Czy te sztuczne romantyczne ruiny przy pa艂acu Poniatowskiego na ul. Solec (tam gdzie jest dzi艣 MOSiR) przypadkiem nie sta艂y w miejscu pierwotnego drewnianego ko艣cio艂a soleckiego? Zapraszam tu http://www.powisle.waw.pl/forum/index.php?topic=120.0w tym w膮tku pozosta艅my przy sprawach marcowego spotkania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snecz
|
 |
« Odpowiedz #23 : Luty 27, 2007, 05:53:02 » |
|
No w艂a艣nie  Dyskusja dyskusj膮 a my nie wiemy czy kolega Schayer na wycieczk臋 si臋 wybiera... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IZZ
|
 |
« Odpowiedz #24 : Luty 28, 2007, 09:23:00 » |
|
Tak, tak. 24 marca bardziej mi pasuje. W sumie to jestem bardzo ciekawa tej wycieczki wi臋c im wcze艣niej tym lepiej. 24 b臋d臋 zwiedza膰 naszych niemieckich s膮siad贸w - przymusowa delegacja z pracy  ale licz臋 na ciekawe zdj臋cia z Waszej wycieczki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WERTTREW
|
 |
« Odpowiedz #25 : Luty 28, 2007, 10:33:48 » |
|
Tak, tak. 24 marca bardziej mi pasuje. W sumie to jestem bardzo ciekawa tej wycieczki wi臋c im wcze艣niej tym lepiej. 24 b臋d臋 zwiedza膰 naszych niemieckich s膮siad贸w - przymusowa delegacja z pracy  ale licz臋 na ciekawe zdj臋cia z Waszej wycieczki  A co z 31? S膮 dwa terminy przecie偶 do wyboru (24, 31) i p贸ki co wi臋cej ch臋tnych jest na 31 marca. Sprawa jest otwarta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IZZ
|
 |
« Odpowiedz #26 : Luty 28, 2007, 10:51:08 » |
|
Tak, tak. 24 marca bardziej mi pasuje. W sumie to jestem bardzo ciekawa tej wycieczki wi臋c im wcze艣niej tym lepiej. 24 b臋d臋 zwiedza膰 naszych niemieckich s膮siad贸w - przymusowa delegacja z pracy  ale licz臋 na ciekawe zdj臋cia z Waszej wycieczki  A co z 31? S膮 dwa terminy przecie偶 do wyboru (24, 31) i p贸ki co wi臋cej ch臋tnych jest na 31 marca. Sprawa jest otwarta! Aaaa no tak!! w takim razie mam nadziej臋, 偶e si臋 spotkam z Wami!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
powisle.waw.pl
|
 |
« Odpowiedz #27 : Luty 28, 2007, 11:01:28 » |
|
Tak, tak. 24 marca bardziej mi pasuje. W sumie to jestem bardzo ciekawa tej wycieczki wi臋c im wcze艣niej tym lepiej. 24 b臋d臋 zwiedza膰 naszych niemieckich s膮siad贸w - przymusowa delegacja z pracy  ale licz臋 na ciekawe zdj臋cia z Waszej wycieczki  A co z 31? S膮 dwa terminy przecie偶 do wyboru (24, 31) i p贸ki co wi臋cej ch臋tnych jest na 31 marca. Sprawa jest otwarta! Aaaa no tak!! w takim razie mam nadziej臋, 偶e si臋 spotkam z Wami! Liczymy na to
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anka_es
|
 |
« Odpowiedz #28 : Marzec 01, 2007, 09:58:24 » |
|
31 marca nam pasuje 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja_ponka
|
 |
« Odpowiedz #29 : Marzec 01, 2007, 10:22:43 » |
|
Ja pod koniec miesiaca mam wyjazd do Wroc艂awia, wi臋c nie wiem czy dam rad臋 31. Nic to, albo co艣 wynegocjuj臋 w firmie albo poka偶ecie mi zdj臋cia. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|