|
snecz
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marzec 06, 2007, 07:42:32 » |
|
Zmisiek jestem pod wra偶eniem. Zar贸wno zdj臋膰 jak i profesjonalnej prezentacji. Wielkie dzi臋ki.  Pewne sprawy sta艂y si臋 ja艣niejsze i bardziej wyra藕ne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zmisiek
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marzec 06, 2007, 07:46:03 » |
|
Przesta艅 bo si臋 rumieni臋..  Wiesz, w ko艅cu to m贸j zaw贸d......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Levittoux
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marzec 07, 2007, 09:14:37 » |
|
Super ta mapka! A mo偶esz w wolnej chwili wrzuci膰 rejon skrzy偶owania ul. Solec z ul. Ludn膮?
ps. chodzi艂o mi wcze艣niej w pytaniu o ten budynek na Smolnej Dolnej r贸g Al. Jerozolimskiej z dwoma ryzalitami. Ciekawe co to by艂o.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja_ponka
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marzec 07, 2007, 11:14:24 » |
|
Przesta艅 bo si臋 rumieni臋..  Wiesz, w ko艅cu to m贸j zaw贸d...... i bardzo dobry zaw贸d wyba艂e艣....  Nie no, Zmisiek co my by艣my bez Ciebie zrobili?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zmisiek
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marzec 08, 2007, 01:27:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Levittoux
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marzec 08, 2007, 03:08:04 » |
|
Zadziwiaj膮ce, 偶e juz wtedy nie by艂o 艣ladu po pa艂acu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja_ponka
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marzec 08, 2007, 10:50:02 » |
|
[Ljudnaja] brzmi zabawnie  To s膮 te mapki z wystawy o Lindley'ach?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WERTTREW
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marzec 15, 2007, 12:22:54 » |
|
Pi臋kne, oj 偶esz pi臋kne te rzeczy wszystkie! 
|
|
|
|
|
|
POZDRAWIAM SERDECZNIE - WERTTREW --------------------------------------- Tajemnice Wa-wy&Mazowsza, czyli Stroroom WERTTREW'a: http://www.werttrew.fora.pl/
|
|
|
|
zmisiek
|
 |
« Odpowiedz #23 : Marzec 19, 2007, 04:32:54 » |
|
[Ljudnaja] brzmi zabawnie  To s膮 te mapki z wystawy o Lindley'ach? Ano, ano. Wezm臋 mo偶e katalog z mapami na wycieczk臋 i b臋d臋 z艂o艣liwie patrzy艂 jak Wam 艣linka leci.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snecz
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marzec 19, 2007, 05:18:16 » |
|
Super. A mo偶e b臋dzie xero na trasie wycieczki? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zmisiek
|
 |
« Odpowiedz #25 : Marzec 19, 2007, 09:53:05 » |
|
Super. A mo偶e b臋dzie xero na trasie wycieczki?  Kolorowe? To偶 z torbami p贸jdziesz. Ale jak mnie poprosisz 艂adnie, to mnie mo偶e my艣l napadnie, coby skan zrobi膰, coby skan zrobi膰. Ale ma by膰 艂adnie!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zmisiek
|
 |
« Odpowiedz #27 : Marzec 20, 2007, 11:42:17 » |
|
To nie takie proste, troch臋 tego jest a ja mam tylko skaner A4. A3 troch臋 mi nawala i nie bardzo jeszcze wiem dlaczego. Ale b臋d臋 si臋 stara艂. Na Powi艣le mo偶esz liczy膰. Zaraz, zaraz a mia艂o by膰 艂adnie. Jaki艣 wierszyk czy cu艣? Licz臋 na Ciebie na wycieczce. Mo偶e by膰 ew. melorecytacja az uk艂adem choreograficznym. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snecz
|
 |
« Odpowiedz #28 : Marzec 20, 2007, 01:33:01 » |
|
Zaraz, zaraz a mia艂o by膰 艂adnie. Jaki艣 wierszyk czy cu艣? Licz臋 na Ciebie na wycieczce. Mo偶e by膰 ew. melorecytacja az uk艂adem choreograficznym.  Hahaha. Uk艂ad choreograficzny m贸wisz... Hhhmm...Mog臋 ewentualnie zrobi膰 taki samolocik jak na filmie "Co mnie zrobisz jak mnie z艂apiesz" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|