nie rozumiem dlaczego tak zle o Niej piszecie- podaliscie kilka nieciekawych linkow, szkoda ze pomineliscie reszte, ktora jest zupelnie inna. sprawdzilam!!
Zrozumiesz jak przeczytasz powy偶szy w膮tek. Ze zrozumieniem.
kiedys bardzo mi pomogla- w zasadzie urzad olal mnie i zapowiedzial, ze nie mam szans na pozytywne rozpatrzenie sprawy- ruszyla niebo i ziemie by mi pomoc i po niecalych 2 miesiacach sie udalo!!
zreszta polecono bym to do Niej sie zglosila wiec ktos tez musial miec dobre zdanie o Niej.
Ja mam z艂e zdanie. Im wi臋cej czasu up艂ywa tym wi臋cej os贸b wie o tym, ze mam to z艂e zdanie, bo si臋 t膮 informacj膮 ch臋tnie dziel臋. Dlaczego? Odpowied藕 masz powy偶ej. Panna/Pani radna wie jak t臋 opini臋 zmieni膰 ale codziennie widz臋, 偶e w tym celu nie przejawia 偶adnej inicjatywy.
Zastanawiam sie czy ktos, kto tu pisze mial z nia kontakt.
ja nie moge o Niej powiedziec zlego slowa i to nie dlatego, ze mi pomogla ale dlatego ze jest na prawde dobra w tym co robi.
W czym jest dobra? Jedyny przejaw jej dzia艂alno艣ci to zniszczenie wyremontowanego zabytku przez jej komitet wyborczy - o czym doskonale wie. Aby to naprawi膰 nie robi absolutnie niczego. To jest to " naprawde dobre w tym co robi"?