Forum Powi艣le Warszawa Powi渓e
Maj 22, 2012, 12:06:13 *
Witamy, Go艣膰. Zaloguj si臋 lub zarejestruj.

Zaloguj si臋 podaj膮c nazw臋 u偶ytkownika, has艂o i d艂ugo艣膰 sesji
Aktualno艣ci:

Strona g艂贸wna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si臋 Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor W膮tek: Nasza Radna  (Przeczytany 5326 razy)
ja_ponka
Global Moderator
Sta艂y Bywalec

P艂e膰: Kobieta
Wiadomo艣ci: 65

« : Stycze艅 06, 2007, 07:01:39 »

Pani Anna Lutek te偶 ma swoje forum. Biedactwo nie ma w nim u偶ytkownik贸w mimo, 偶e reklamowa艂a je w swoim programie wyborczym. No w sumie to zrobi艂a sobie antyreklam臋. Ale pech!

« Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2007, 11:59:24 wys艂ane przez Schayer » Zapisane
snecz
Global Moderator
Bohater Forum

P艂e膰: M臋偶czyzna
Wiadomo艣ci: 636

« Odpowiedz #1 : Stycze艅 06, 2007, 08:28:46 »

Trzeba j膮 zaprosi膰 na forum. Mo偶e sie wyt艂umaczy  Mrugni臋cie
zmisiek
Bohater Forum

Wiadomo艣ci: 277

« Odpowiedz #2 : Stycze艅 20, 2007, 12:19:23 »

Trzeba j膮 zaprosi膰 na forum. Mo偶e sie wyt艂umaczy  Mrugni臋cie

Nie roz艣mieszaj mnie bo dostan臋 zajad贸w ze 艣miechu.  Mrugni臋cie Du偶y u艣miech
snecz
Global Moderator
Bohater Forum

« Odpowiedz #3 : Stycze艅 20, 2007, 12:36:33 »

Levittoux
Global Moderator
Przyjaciel Forum

Wiadomo艣ci: 165

« Odpowiedz #4 : Marzec 30, 2007, 11:32:06 »

Protok贸艂 obrad 3 Sesji Rady Dzielnicy 艢r贸dmie艣cie
m. st. Warszawy

w dniu 20 grudnia 2006 r.
(...)
Nast臋pnie Przewodnicz膮ca Rady poprosi艂a o zadawanie pyta艅 kandydatowi.

Radna Anna Lutek zwr贸ci艂a si臋 z pytaniem o polityk臋 dotycz膮c膮 zwrotu nieruchomo艣ci by艂ym w艂a艣cicielom oraz czy zwi臋kszona zostanie obsada kadrowa Wydzia艂u Zasob贸w Lokalowych i czy ulegn膮 zmianie godziny pracy Urz臋du. 殴r贸d艂o: http://66.102.9.104/search?q=cache:qMq_zKWNgoIJ:www.bip.warszawa.pl/dokumenty/ip/srodmiescie/2006-2010/IX_3_VI_prot.rtf+radna+lutek&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=pl

------------------------------------

Nowy Prezes ZEW-T
wto, 26. wrze艣nia 06, 19:14
Zak艂ad Energetyczny Warszawa 鈥 Teren SA poinformowa艂, 偶e uchwa艂膮 Rady Nadzorczej Sp贸艂ki z dnia 23 wrze艣nia 2006 r. na stanowisko Prezesa Zarz膮du 鈥 Dyrektora Naczelnego powo艂any zosta艂 Wojciech Lutek. 殴r贸d艂o: http://www.cire.pl/item,24380,1.html

I czyj艣 wpis na forum pod artyku艂em:

Pan LUTEK jest spokrewniony z Pani膮 Ann膮 Lutek - pos艂ank膮 PIS i radn膮 miasta sto艂ecznego. Kolejny polityczny wyb贸r. Zastanawiam sie kiedy Prokurator we偶mie sie za rady nadzorcze, ktore dzia艂aj膮 swoimi wyborami na szkod臋 sp贸lek kt贸rym maj膮 s艂u偶y膰. 殴r贸d艂o: http://www.cire.pl/item,24380,1.html 

-------------------

Radna warszawskiego 艢r贸dmie艣cia Anna Lutek podkre艣li艂a, 偶e przed zbli偶aj膮cymi si臋 wyborami samorz膮dowymi warto zainteresowa膰 ide膮 gender budget kandydat贸w do w艂adz samorz膮dowych. 殴r贸d艂o: http://samorzad.pap.com.pl/index.html?bez_id=610171716482708&dzial=naszesprawy-wywiadyiopinie&poddzial=&d=610171716482708
---

Wi臋cej w sieci o dzia艂alno艣ci tej Pani nie znalaz艂em.
« Ostatnia zmiana: Marzec 30, 2007, 11:35:31 wys艂ane przez Schayer » Zapisane
Levittoux
Global Moderator
Przyjaciel Forum

« Odpowiedz #5 : Marzec 30, 2007, 11:41:46 »

Nadal oczywi艣cie dzielnica jest nieposprz膮tana po kampanii wyborczej tej Pani.
Levittoux
Global Moderator
Przyjaciel Forum

« Odpowiedz #6 : Marzec 30, 2007, 11:57:37 »

I ze strony Krytyki Politycznej:

鈥滸azeta Sto艂eczna鈥 pisze o powstaj膮cym w艂a艣nie Forum Kobiet z PiS, kt贸re rozpocz臋艂o dzia艂alno艣膰 konferencj膮, na kt贸r膮 zaproszono Jadwig臋 Staniszkis i wiceminister Joann臋 Kluzik-Rostkowsk膮. Jakie cele stawia sobie Femi-PiS?
鈥瀂amierzamy zburzy膰 stereotyp budowany przez SLD, wed艂ug kt贸rego kobiety to albo feministki, albo kury domowe z LPR. Chcemy by膰 aktywne w 偶yciu publicznym, zamierzamy wsp贸艂pracowa膰 z m臋偶czyznami鈥. A na ile now膮 inicjatyw臋 wspieraj膮 w艂adze PiS-u? 鈥Premier serdecznie nas pozdrawia, niestety nie m贸g艂 z nami by膰 鈥 og艂osi艂a Anna Lutek. 鈥 Jest tu inny m臋偶czyzna 鈥 zwr贸ci艂a si臋 do prezesa sto艂ecznego PiS Wojciecha D膮browskiego. 鈥 Wojtku, jaka jest rola kobiet?

Pytanie faktycznie na miar臋 Femi-PiS-u.

殴r贸d艂o: http://www.krytykapolityczna.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1252&Itemid=
snecz
Global Moderator
Bohater Forum

« Odpowiedz #7 : Marzec 30, 2007, 12:02:04 »

HAhaha. Dobre.  Chichot
Faktycznie "Nasza Radna" dzia艂a wyj膮tkowo.  Chichot
snecz
Global Moderator
Bohater Forum

« Odpowiedz #8 : Kwiecie艅 21, 2007, 07:00:48 »

Jak obieca艂em zdj臋cia 艣lad贸w po plakatach wyborczych pani radnej na Mo艣cie Poniatowskiego:
Jak Wam si臋 podobaj膮 te zdobienia:

klimek
Nowy U偶ytkownik

Wiadomo艣ci: 1

« Odpowiedz #9 : Stycze艅 24, 2008, 10:14:39 »

nie rozumiem dlaczego tak zle o Niej piszecie- podaliscie kilka nieciekawych linkow, szkoda ze pomineliscie reszte, ktora jest zupelnie inna. sprawdzilam!!
kiedys bardzo mi pomogla- w zasadzie urzad olal mnie i zapowiedzial, ze nie mam szans na pozytywne rozpatrzenie sprawy- ruszyla niebo i ziemie by mi pomoc i po niecalych 2 miesiacach sie udalo!!
zreszta polecono bym to do Niej sie zglosila wiec ktos tez musial miec dobre zdanie o Niej.

Zastanawiam sie czy ktos, kto tu pisze mial z nia kontakt.
ja nie moge o Niej powiedziec zlego slowa i to nie dlatego, ze mi pomogla ale dlatego ze jest na prawde dobra w tym co robi.

Levittoux
Global Moderator
Przyjaciel Forum

« Odpowiedz #10 : Stycze艅 27, 2008, 12:15:58 »

nie rozumiem dlaczego tak zle o Niej piszecie- podaliscie kilka nieciekawych linkow, szkoda ze pomineliscie reszte, ktora jest zupelnie inna. sprawdzilam!!

Zrozumiesz jak przeczytasz powy偶szy w膮tek. Ze zrozumieniem.

kiedys bardzo mi pomogla- w zasadzie urzad olal mnie i zapowiedzial, ze nie mam szans na pozytywne rozpatrzenie sprawy- ruszyla niebo i ziemie by mi pomoc i po niecalych 2 miesiacach sie udalo!!
zreszta polecono bym to do Niej sie zglosila wiec ktos tez musial miec dobre zdanie o Niej.

Ja mam z艂e zdanie. Im wi臋cej czasu up艂ywa tym wi臋cej os贸b wie o tym, ze mam to z艂e zdanie, bo si臋 t膮 informacj膮 ch臋tnie dziel臋. Dlaczego? Odpowied藕 masz powy偶ej. Panna/Pani radna wie jak t臋 opini臋 zmieni膰 ale codziennie widz臋, 偶e w tym celu nie przejawia 偶adnej inicjatywy.

Zastanawiam sie czy ktos, kto tu pisze mial z nia kontakt.
ja nie moge o Niej powiedziec zlego slowa i to nie dlatego, ze mi pomogla ale dlatego ze jest na prawde dobra w tym co robi.

W czym jest dobra? Jedyny przejaw jej dzia艂alno艣ci to zniszczenie wyremontowanego zabytku przez jej komitet wyborczy - o czym doskonale wie. Aby to naprawi膰 nie robi absolutnie niczego. To jest to " naprawde dobre w tym co robi"?
snecz
Global Moderator
Bohater Forum

« Odpowiedz #11 : Stycze艅 29, 2008, 09:14:18 »

Je偶eli do tej pory nic nie zrobi艂a w sprawie swoich plakat贸w, kt贸re oszpeci艂y Most Poniatowskiego to jak najbardziej nale偶y jej si臋 ostra krytyka.
RedSky - nic doda膰 nic uj膮膰.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Dzia艂a na MySQL Dzia艂a na PHP projektowanie stron www  |  Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Prawid艂owy XHTML 1.0! Prawid艂owy CSS!