Forum Powi艣le Warszawa Powi渓e
Luty 08, 2012, 07:46:11 *
Witamy, Go艣膰. Zaloguj si臋 lub zarejestruj.

Zaloguj si臋 podaj膮c nazw臋 u偶ytkownika, has艂o i d艂ugo艣膰 sesji
Aktualno艣ci:

Strona g艂贸wna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si臋 Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor W膮tek: Dobra 33/35  (Przeczytany 2322 razy)
snecz
Global Moderator
Bohater Forum

P艂e膰: M臋偶czyzna
Wiadomo艣ci: 636

« : Luty 11, 2007, 06:36:35 »

W艂a艣nie us艂ysza艂em w jazz radiu, 偶e miasto wym贸wi艂o umow臋 trzem klubom, kt贸re s膮 w tym miejscu. Tak wi臋c Aurora, Diuna i Jad艂odajnia Filozoficzna b臋d膮 w tym miejscu jeszcze tylko przez p贸艂 roku.
robertuzw
Sta艂y Bywalec

Wiadomo艣ci: 62

myPOG

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Marzec 07, 2007, 03:14:20 »

Wielka szkoda by si臋 sta艂a jakby zlikwidowali to miejsce Z艂o艣膰 poniewa偶 jest to jedno z bardziej niszowych, alternatywnych i odjechanych miejsc na mapie Wawy. Mam nadzieje 偶e nic z tego nie wyjdzie a kluby b臋d膮 dzia艂a膰 dalej, zw艂aszcza 偶e kiedy艣 te偶 by艂y takie przymiarki do likwidacji i nic z tego nie wysz艂o na szcz臋艣cie Spoko
ja_ponka
Global Moderator
Sta艂y Bywalec

P艂e膰: Kobieta
Wiadomo艣ci: 65

« Odpowiedz #2 : Marzec 07, 2007, 10:39:06 »

eeeee... ju偶 nie raz grozili, 偶e zamkn膮. Jad艂odajni臋 kilka razy zamykali i jako艣 si臋 reaktywowa艂a. Te knajpy s膮 praktycznie nielegane wi臋c tyle razy ile je zamkn膮 to tyle samo one mog膮 si臋 otworzy膰.
  Knajpy by艂y niszowe i z klimatem par臋 lat temu ale obecnie 艣rednio mam ochot臋 tam chodzi膰 bo miejsce sta艂o si臋 tak komercyjne jak centra handlowe i tvn.
  Je艣li ju偶 to warto tam wpa艣膰 w tygodniu bo lu藕niej i bywaj膮 fajne kameralne koncerciki.
Cezar
Cz臋sto Odwiedzaj膮cy
**

Wiadomo艣ci: 28

« Odpowiedz #3 : Marzec 08, 2007, 10:05:34 »

A ja si臋 zastanawiam jak to wym贸wienie ma si臋 do wyburzenia starej Fabryki Cukierk贸w "Syrena"? Zosta艂y tam tylko mury, wi臋c pewnie szykuje si臋 jaka艣 developerka lub inna powa偶na inwestycja.

A swoj膮 drog膮 zawsze si臋 zastanawia艂em jak sobie z ha艂asem z tych trzech knajp radz膮 mieszka艅cy kamienicy przy Drewnianej?
snecz
Global Moderator
Bohater Forum

Wiadomo艣ci: 636

« Odpowiedz #4 : Marzec 09, 2007, 12:02:02 »

By艂em tam kilka razy. Tego ha艂asu chyba a偶 tak nie s艂ycha膰. Albo ja ju偶 wtedy by艂em na innym poziomie ... s艂yszenia  Mrugni臋cie
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Dzia艂a na MySQL Dzia艂a na PHP projektowanie stron www  |  Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Prawid艂owy XHTML 1.0! Prawid艂owy CSS!