|
snecz
|
 |
« : Luty 07, 2007, 10:41:32 » |
|
Jak już się ociepli i wiosna zawita na Powiśle proponuję dla wszystkich forumowiczów turniej w pingponga potocznie zwanego pinglem. Dwa stoły (betonowe) stoją przy boisku do koszykówki przy ulicy Szarej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Levittoux
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 15, 2007, 09:59:11 » |
|
Dobra, a kto ma paletki? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snecz
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 15, 2007, 03:08:42 » |
|
ostatnio miała je koleżanka ja_ponka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja_ponka
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 15, 2007, 07:00:56 » |
|
Ja nie mam paletek . Jestem prawie pewna, że są u sąsiada. Piszę "prawie" pewna bo w dzisiejszych czasach nic nie jest pewne. Czasem się coś gdzieś położy a potem nie pamięta się gdzie..... Ja chetnie bym zagrała w pinga. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snecz
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 22, 2007, 11:26:44 » |
|
"paletki" siÄ™ znajdÄ…...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joasik
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 22, 2007, 01:04:10 » |
|
Ja nie mam paletek . Jestem prawie pewna, że są u sąsiada. Piszę "prawie" pewna bo w dzisiejszych czasach nic nie jest pewne. Czasem się coś gdzieś położy a potem nie pamięta się gdzie..... Ja chetnie bym zagrała w pinga.  ok, przyznaję się, rakietki są u mnie  co do turnieju to jak najbardziej jestem za, choć nie wiem czy dam radę zrewanżować się za ostatnią porażkę wklubie spotrowym Solec, chyba że przewidziano jakieś ulgi dla ciężarnych  a propos czy są na forum jakieś przyszłe mamuśki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja_ponka
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 22, 2007, 06:51:12 » |
|
Dwoje na jednego i jeszcze chcesz jakieś ulgi?  Niesprawiedliwość jakaś mnie spotkała....... . Mogę z Tobą zagrać w debla jak znajdę parę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snecz
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 27, 2007, 11:01:46 » |
|
Można tam. Ale szczerze mówiąc wolę pograć w parku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zmisiek
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 27, 2007, 04:16:30 » |
|
Można się kiedyś umówić na MOSiRze na ul. Solec:)
Tam teraz jakiś straszny remont robią. Nie wiem czy po tym wszystkim będą tam jeszcze boiska. Ale na jakąś siatkóweczkę lub kosza dla emerytów to bym się umówił.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snecz
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 27, 2007, 05:45:45 » |
|
Super! Osobiście wolę kosza. Przy Szarej jest boisko. Kosze są tam dosyć nisko (przeciętny wzrostem wsad zrobi  . Powoli formuje się drużyna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zmisiek
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 27, 2007, 06:36:38 » |
|
Super! Osobiście wolę kosza. Przy Szarej jest boisko. Kosze są tam dosyć nisko (przeciętny wzrostem wsad zrobi  . Powoli formuje się drużyna  Też wolę kosza, ale z wiekiem nie chodzi o wysokość tylko o kondycję. Przebiegnę jedno boisko i umieram....  Ale jeżeli byliby chętni na kosza (byle nie uważali się za Kareem'a Abdul Jaabar'a) to ja też chętnie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snecz
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 27, 2007, 08:54:36 » |
|
No to jest nas dwóch. Na razie. Do wiosny chyba będzie więcej  A może zagramy Powiśle kontra inna dzielnica? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zmisiek
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 27, 2007, 08:58:24 » |
|
No to jest nas dwóch. Na razie. Do wiosny chyba będzie więcej  A może zagramy Powiśle kontra inna dzielnica?  Chętnie, o ile to będą emeryci tacy jak ja....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|