czy on aby nie jest zabytkowy?
Niech będzie więc może "most Xięcia Pepi" Spotkałem też nazwę Powiśle Soleckie, ale tak dla zasady ja zawszę mówię Solec, bo w zasadzie właśnie tu mieszkam:)Mam jeszcze pytanie. Czy te sztuczne romantyczne ruiny przy pałacu Poniatowskiego na ul. Solec (tam gdzie jest dziś MOSiR) przypadkiem nie stały w miejscu pierwotnego drewnianego kościoła soleckiego?
Tak, tak. 24 marca bardziej mi pasuje. W sumie to jestem bardzo ciekawa tej wycieczki więc im wcześniej tym lepiej.
Cytat: ja_ponka w Lutego 26, 2007, 10:42:23 pm Tak, tak. 24 marca bardziej mi pasuje. W sumie to jestem bardzo ciekawa tej wycieczki więc im wcześniej tym lepiej. 24 będę zwiedzać naszych niemieckich sąsiadów - przymusowa delegacja z pracy ale liczę na ciekawe zdjęcia z Waszej wycieczki
Cytat: IZZ w Lutego 28, 2007, 09:23:00 amCytat: ja_ponka w Lutego 26, 2007, 10:42:23 pm Tak, tak. 24 marca bardziej mi pasuje. W sumie to jestem bardzo ciekawa tej wycieczki więc im wcześniej tym lepiej. 24 będę zwiedzać naszych niemieckich sąsiadów - przymusowa delegacja z pracy ale liczę na ciekawe zdjęcia z Waszej wycieczki A co z 31? Są dwa terminy przecież do wyboru (24, 31) i póki co więcej chętnych jest na 31 marca. Sprawa jest otwarta!
Cytat: WERTTREW w Lutego 28, 2007, 10:33:48 amCytat: IZZ w Lutego 28, 2007, 09:23:00 amCytat: ja_ponka w Lutego 26, 2007, 10:42:23 pm Tak, tak. 24 marca bardziej mi pasuje. W sumie to jestem bardzo ciekawa tej wycieczki więc im wcześniej tym lepiej. 24 będę zwiedzać naszych niemieckich sąsiadów - przymusowa delegacja z pracy ale liczę na ciekawe zdjęcia z Waszej wycieczki A co z 31? Są dwa terminy przecież do wyboru (24, 31) i póki co więcej chętnych jest na 31 marca. Sprawa jest otwarta! Aaaa no tak!! w takim razie mam nadzieję, że się spotkam z Wami!