Forum Warszawa Powiśle
Aktualności:
Strona główna
Pomoc
Szukaj
Kalendarz
Zaloguj się
»
Dyskusje
»
Rozrywka
»
Dobra 33/35
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Autor
Wątek: Dobra 33/35 (Przeczytany 10865 razy)
snecz
Global Moderator
Bohater Forum
«
dnia:
Lutego 11, 2007, 06:36:35 pm »
Właśnie usłyszałem w jazz radiu, że miasto wymówiło umowę trzem klubom, które są w tym miejscu. Tak więc Aurora, Diuna i Jadłodajnia Filozoficzna będą w tym miejscu jeszcze tylko przez pół roku.
robertuzw
Stały Bywalec
Odp: Dobra 33/35
«
Odpowiedź #1 dnia:
Marca 07, 2007, 03:14:20 pm »
Wielka szkoda by się stała jakby zlikwidowali to miejsce
ponieważ jest to jedno z bardziej niszowych, alternatywnych i odjechanych miejsc na mapie Wawy. Mam nadzieje że nic z tego nie wyjdzie a kluby będą działać dalej, zwłaszcza że kiedyś też były takie przymiarki do likwidacji i nic z tego nie wyszło na szczęście
ja_ponka
Global Moderator
Stały Bywalec
«
Odpowiedź #2 dnia:
Marca 07, 2007, 10:39:06 pm »
eeeee... już nie raz grozili, że zamkną. Jadłodajnię kilka razy zamykali i jakoś się reaktywowała. Te knajpy są praktycznie nielegane więc tyle razy ile je zamkną to tyle samo one mogą się otworzyć.
Knajpy były niszowe i z klimatem parę lat temu ale obecnie średnio mam ochotę tam chodzić bo miejsce stało się tak komercyjne jak centra handlowe i tvn.
Jeśli już to warto tam wpaść w tygodniu bo luźniej i bywają fajne kameralne koncerciki.
Cezar
Często Odwiedzający
«
Odpowiedź #3 dnia:
Marca 08, 2007, 10:05:34 pm »
A ja się zastanawiam jak to wymówienie ma się do wyburzenia starej Fabryki Cukierków "Syrena"? Zostały tam tylko mury, więc pewnie szykuje się jakaś developerka lub inna poważna inwestycja.
A swoją drogą zawsze się zastanawiałem jak sobie z hałasem z tych trzech knajp radzą mieszkańcy kamienicy przy Drewnianej?
snecz
Global Moderator
Bohater Forum
«
Odpowiedź #4 dnia:
Marca 09, 2007, 12:02:02 am »
Byłem tam kilka razy. Tego hałasu chyba aż tak nie słychać. Albo ja już wtedy byłem na innym poziomie ... słyszenia
Drukuj
Strony: [
1
]
« poprzedni
następny »
Forum Warszawa Powiśle
»
Dyskusje
»
Rozrywka
»